Galerie de Ploegh is gesloten, maar
kijk onderstaand alvast naar Grafiek & Multiples

LKG de Ploegh is een vereniging van ruim 90 kunstenaars in diverse disciplines. De Ploegh verbindt mensen met beeldende kunst door middel van een verrassend en veelzijdig tentoonstellingsprogramma en galerie-aanbod.
De Ploegh wil de artistieke kwaliteiten van de kunstenaars zichtbaar maken en (kopers)publiek verrassen en aan zich binden. Wij organiseren activiteiten, zowel voor de kunstenaars als voor de bezoekers van de galerie, die leiden tot verdieping van de getoonde beeldende kunst.

Verbeelding brengt je overal

De expositie ‘Verbeelding brengt je overal’ moesten wij onverwachts eerder sluiten. In de galerie staat werk van 5 kunstenaars, die zich lieten inspireren door een quote van Albert Einstein: ‘Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal’

Lees verder

Grafiek & Multiples

LKG de Ploegh organiseert in 2021 voor de 38e keer de expositie Grafiek & Multiples (voorheen: Grafiekmanifestatie). De exacte data van de tentoonstelling is momenteel nog niet bekend, maar we geven wel graag alvast een inkijkje.

Lees verder

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de activiteiten van LKG de Ploegh of wil je meer achtergrondinformatie over onze kunstenaars? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees verder