Kunst kopen bij De Ploegh

Kunst met korting

De expositie Grafiek & Multiples is bij uitstek geschikt voor verzamelaars die op zoek zijn naar aanvullingen op hun collectie, maar ook voor bezoekers die zoeken naar een mooi werk voor aan de muur, op een kast of als uniek cadeau. Tijdens de expositie is werk van 53 verschillende kunstenaars te zien. Zij laten meerdere werken zien en bieden één daarvan aan voor een speciale prijs. Deze kunst met korting (voorheen: prijsprent) hebben we alvast hier op een rij gezet.

Grafiek & Multiples worden in een kleine oplage gemaakt. Geen enkel kunstwerk is exact hetzelfde, maar er zijn altijd kleine verschillen te zien. Daardoor kan het ene werk je niet iets meer aanspreken dan een ander. Bij bezoek aan de galerie kun je deze verschillen zien en kun je de keuze maken voor een specifiek exemplaar.

Bezoek is mogelijk op reservering. Klik hier om te reserveren.

Wat je nog meer moet weten over het kopen van kunst

Alle aanbiedingen van Grafiek & Multiples worden verkocht zonder lijst. Voor het kopen van een lijst zijn meerdere mogelijkheden:

  1. Wil je de lijst waarin het werk wordt geëxposeerd of die wordt geadviseerd door de kunstenaar? Dan informeren we je graag verder.
  2. Wil je zelf bepalen of een andere keuze maken? De Ploegh werkt samen met lijstenmaker J&L. Zij kunnen je adviseren over de mogelijkheden. Bovendien krijgen kopers van De Ploegh een korting van 10%.
  3. Voor werken vanaf € 250,00 bestaat een mogelijkheid van een Kunstkoopregeling. Klik hier voor meer informatie.