Vriend van de Ploegh

Om alle activiteiten rondom de kunstenaars te kunnen aanbieden, is LKG de Ploegh o.a. afhankelijk van de financiële hulp van de Vrienden van de Ploegh.
Vriend van de Ploegh wordt u vanaf € 100,- per jaar, maar als u meer kunt missen, helpt ons dat enorm. Uiteraard bieden we u tal van voordelen als Vriend.

Alle voordelen van een Ploegh-vriendschap op een rij:

• 10% korting bij aankoop van een kunstwerk in Galerie de Ploegh (met uitzondering van de aanbieding bij de Grafiekmanifestatie)
• Een uitnodiging voor de feestelijke opening van alle exposities binnen Galerie de Ploegh en een digitale nieuwsbrief die u regelmatig op de hoogte houdt van de activiteiten van De Ploegh.
• Uitnodiging voor de preview bij alle exposities binnen Galerie de Ploegh en daarbij de eerste keuze bij aankoop van een werk, inclusief de jaarlijkse Grafiekmanifestatie
• Een uitnodiging om deel te nemen aan het jaarlijkse Ploegh-uitje met onze kunstenaars.
Deelname is, ook voor de kunstenaars, voor eigen kosten.
• Bij het aangaan van de vriendschap ontvangt u in 2020 gratis het jubileumboek ter ere van het 75 jarig bestaan van De Ploegh. Dit boek verschijnt in september en presenteert alle aangesloten kunstenaars. Lex van de Haterd geeft daarnaast een beeld van de recente geschiedenis van De Ploegh.

Wilt u meer informatie?

Vraag de aanwezige vrijwilliger in de galerie of neemt contact op via mail info@deploegh.nl of telefonisch 033 – 475 07 70. De galerie is geopend op donderdag en vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Wilt u direct vriend worden?